SKOLA OCH BLÅBÄRSSOPPA

Skolan har dragit igång, känns helt okej! Lite jobbigt att vissa är borta men ska nog klara mej, haha. Fick besök av Angie, Majki och Stina och det kändes himla bra! Men det är bara ett år kvar, det känns otroligt bra!! Nu har jag tagit en lååång och varm dusch och målat naglarna och funderar på om det inte är en bra kväll för Disney klassiker? Typ lejonkungen! Och det är på VHS så det är på riktigt, haha! Och till det blir det nog ett stort glas blåbärssoppa, fina grejer! Pusshej!

FELFELFEL

Jag vet inte, jag har börjat se saker som inte finns? Mitt huvudet är så fullt med skit så jag ser konstiga saker lite här och var. Jag får även konstiga idéer för mej, jag tror jag börjar bli galen. Och massa ångestattacker kommer fram och tillbaka, jag vet snart inte vart jag tar vägen. Jag hatar att inte kunna vara där för andra, att jag inte lyssnar på andras problem och försöker hjälpa dom, vilket jag tror och hoppas att jag gör vanskligt viss, men nu kan jag inte. Jag kan inte höra nått dåligt innan jag bryter ihop. Jag vet att jag klarar av mej själv, men det är svårt, speciellt när jag på gång, på gång blir lovad saker som aldrig händer, ett telefonsamtal, inte äns det.
Jag skriver inte massa bajs här för att leta efter uppmärksamhet, jag skriver för jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag måste få ur mej detta nånstans och jag är dålig på att prata så här kan jag skriva vad jag vill och hur jag känner. Ett bra sätt att få ut massa onödigt och så känns det lite bättre att fått ur sig nått. Jag ska försöka sova nu, pusshej!

HUR OLIKA TOLKAR

Det är intressant hur olika personer tolkar olika saker, om jag säger en sak så kan ju någon annan tolka det på helt fel sett, eller typ, tom i skallen, jag tycker det känns bra för då har jag inte massa negativa saker som snurrar utan jag är fri från det, medan andra tycker det är jobbigt att vara tom i skallen.
Det är bara så konstigt hur vi olika människor kan tycka och känna om olika saker eller hur vi upplever saker. Knasigt tycker jag.

RSS 2.0