ANNAN TANKE

Om man kunde skrika ut allt. Allt som gör ont, allt som gör en rädd, allt som man älskar. Våga berätta. Våga står hundra proccent för allt som har hänt. Om man slapp skamen. Blickarna. Om man kunde spräcka bubblan.
Kunna skratta när man är glad, gråta när man är ledsen, knulla när man är kåt.

BITTER SUR LEDSEN ARG FUCK

Jag måste bara få ut allt! Jag vet inte vart jag ska göra av det. Jag ORKAR inte tjafsa om samma jävla sak om och om igen!
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?! ELELR FOLK?!
Jag blir så jävla less på männiksor. Jag säger inte att jag är en bra, det gör jag verkligen inte MEN att sitta och säg att man är bäst och sen trycka ner andra? Eller "snälla finns där, jag behöver dig" men sen skiter du i mig. VAD ÄR POÄNGEN?!
Jag har försökt att bara tänka på min guldklimpar men fan, det är svårt när man hela tiden får falska löften, påhopp och bara bilr illa bemött. Som sakt, jag säger inte att jag är någon ängel men varför ljuga? Jag vill inte ha tjafs men jag kan i alla fall kolla någon i ögonen och säga vad jag tycker, jag behöver inte sitta och berätta på facebook hur dålig någon annan eller gå runt i skolan och säga massa skit.
SERIÖST, VUXNA MÄNNISKOR?!
Så idag känner jag mig bara alllmänt jävla fittbitter. Jag vill bara ha nått gott, mat och en bra film. Min katt på mitt bröstet och mysa.
Blä, nu är jag bara bajssur...
RSS 2.0