JUNO- ANYONE ELSE BUT YOU


Sötast låten!

Borde egentligen göra lite skolarbeten meeeeeen, lyssnar på bra musik!

MYS

Efter skolan så åkte jag, Tobbe och  fördelsedagsbarnet Moa ner till stan, Tobbe skulle av vid stationen men jag och Moa gick till Bokia för att jag ÄNTLIGEN skulle få köpa min nya Bingo, alltså Bingo Rimers nya Snapshot, men nej. Den tog slut IGÅR... Lagom glad Olivia... Men vi gick vidare till Lindex där hittade jag en röd stickad tröja, mysig! Och några ansiktsmasker, har blivit beroende av det nu, hehe. Köpte även pepsi och Marabous nya (limited edition) lakrids samak, O JÄVLAR VAD GOD! Lite mys när man känner sig lite deppig för att alla fyller år tidigt och sånt, köpte även min rekoyn, äntligen! Så känner att det kommer bli en bra kväll.

Nu ska jag kolla tåg tider till Hallsberg då jag ska åka till min bror och hans familj, saknar dom så längtar till det! Sen ska jag kolla på Juno och mysa ner mej i sängen, hej!Ber om ursäkt för mina cambilder men har inte orkat ladda kameran igen...

OLIVIA PÅ 30 DAGAR, DAG 6

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

På min sista dag skulle jag gå upp tidigt, ta på mej nått skönt, gå till bank och ta värsta lånet och gå lös i affärer! Hoppa fallskärm, jag skulle även åka någonstans där man kan kolla på djur och klappa ormar. Jag skulle även ge pengar till barn och cancer fonder OCH bli isbjörns fander! Jag skulle helt enkelt vilja ha obegrensat med pengar den dagen jag vet att jag kommer dö. Jag skulle också försöka samla hela familjen och nära vänner på en stor och fin middag och göra nått fint för dom, visa hur mycket dom betyder och sen på kvällen, början på natten skulle det bli en dundar fest där alla är bjudna och allt är gratis!
Sen skulle jag somna in lycklig!
RSS 2.0