TAGGAD PEPP GLAD

Hej och hå! Är så pepp för imorgon, jag ska ta en klass med Ambra från bounce! En av dom sju i bounce som jag inte dansat med så känner mej jättepepp! Bara en sak, eller fler, jag har inte dansat på typ tre år, ont i ena höften och har ingen kondis, men det kommer gå bra ändå för jag är så glad! Woho, upp tidigt imorgon och vara glad och taggad till dans! Peace out!!

SKITBAJSMOBIL

Håller verkligen på att bli galen på min mobil! Eller på blogg.se-appen... Jag har gjort allt för att det ska funka men ändå går det inte! Blir tokigt. Nu är typ allt borta från min mobil med, bilder, musik, andra appar, typ allt.
I alla fall, ska åka in till Nässjö och träffa mina fina vänner, blir nog på bättre humör då! Får bara se hur jag tar mej in, livet på landet...

BAJSMOBIL

Jag fattar inte vad som är fel! Vissa appar funkar inte längre, dom bara stänger ner sig eller så funkar inte grejerna i appen, blir tokig! Vill bara klaga lite, ska googla skiten och se om det finns nått man kan göra, jag har redan återställt mobilen två gånger.... Jävla bajs!
 
RSS 2.0