EN DAG VILA..?

Okej igår orkade jag inte köra mitt tränings pass. Kom på att jag inte hade tränat när jag stod i duschen och man vill ju inte svettas efter man duschat så skyllde på duschen för att jag inte orkade, haha.
Extra pass idag! 
Och min fot blir inte bättre vill faktiskt ut och gå. Skulle var skönt att bara få lyssna på min musik och skita i allt annat men vill också gå med någon för att rensa tankar, hoppas foten vill samarbeta snart så jag kan få ge ut!


I övrigt är jag bara slut. Jag känner mig tom, ledsen, arg, bara slut. Ska bli skönt att flytta och få lite att göra, göra fint och förhoppningsvis få mer energi. 


Hoppas ni har det bra i alla fall så hörs vi!

IRONI

Jag har bestämt mig för att börja träna! 
Eller ja, det började med att jag tänkte få en snygg röv och skulle göra "30 day squat challenge" och plankan i sextio sekunder i också trettio dagar för att se om det blev skillnad på en månad. Och ser man skillnad tycker man att det är kul och man VILL fortsätta men. Sen hittade jag en träningsapp på min mobil (vem vet hur länge den varit där, haha) där man själv kan välja vilket område på kroppen man vill träna och jag ska varje dag i november träna mage och röv. Plus mina squats. 
Och som om inte det skulle vara nog har Oskar och jag bestämt att vi ska börja gå MINST en fem kilometers promenad med Edgar ihop varje dag för 1. Edgars skull 2. För vår skull, dels att vi gör nått ihop men också för vår hälsa. Kanon bra ju!
MEN ironiskt nog så kan Olivia inte mjukstarta något! Nejnej, mina leder sa till ganska fort ifrån när jag började göra övningarna men jag tryckte på ändå och nu har jag skitont istället. MEN också så gick jag och Oskar en mil igår (knappt orkar gå ner till stan innan och det är två kilometer, haha) och det började göra ont i min ena fot efter kanske fem kilometer men vad gör vi, fortsätter och när vi har två-tre kilometer kvar låter det konstigt i foten och troligen har jag stukat den eller nått, för det gör äckligt ont! 
Så min träningsmånad börjar bra! Not! Haha. Men bara att linda in foten och se glad ut och gå mina kilometer för nu har jag bestämt mig! Får se hur länge man står fast vid detta men det känns bra nu och det är skönt att Oskar följer med så man slipper gå själv. Men också att vi gör nått ihop istället för att bara sitta i soffan och äta chips. 
Kommer med en uppdatering om hur det går senare i månaden, kanske bara tar några dagar innan jag ger upp, haha, vi får se! 
Ha det fint så länge! 


RSS 2.0