ARG IRRITERAD OCH BESVIKEN

Hej alla, hoppas att ni är på bra humör och allt gå som det ska!
Här är det just nu bara sura miner kan jag säga! Huset vi skulle titta på i tisdags kunde vi inte komma och titta på i veckan utan vi skulle ringa i helgen och jag har ringer som en jävla galning till honom men inte fått ett svar, så antingen skiter han i oss eller så har det ju hänt något. Men hur som så ökar min stress om att inte ha någonstans att bo bara ännu mer! Bostandsrigistret krånglar och jag är så arg på dom! Inga svarar på mail och jag börjar känna mig hemlös!
Som att der inte är nog med det! Jag har börjat på naturdiet och äter bara ett litet mål om dagen och sen äter jag olika måltidsersättningar resten av dagen och jag är så jävla sugen på godis och chips men värst av allt är att jag vill trycka i mig onyttig mat! Bara en jävla massa mat! MEN jag har bestämt att jag ska kunna ha mina jeans som blivit försmå sen jag träffade Oskar så det är bara att stå ut!
PLUS, jag slutade typ röka i februari bara feströkt nån cigg här och där sen kom sommaren och här och där blev tätare och nu fick jag tre paket av mor som jag rökt hela tiden av nu, så i sisådär tre veckor har jag rökt dagligen och nu är ciggen slut och jag ska INTE köpa nya.
Så jag kommer vara ett monster den kommande veckan! 
Ingenstans att bo, inga cigg och inget gott!
Japp, lycka till Oskar att bo ihop med mig, haha!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0