VUXENLIV

Nu är jag så kallad vuxen, jag har jobb, flyttat hemifrån och till och med en bebis, alltså min hund.
Och för mig är det största skillanden vänner. Sen jag slutade skolan träffar jag bara mina bästa vänner som jag haft som högstadiet, ingen som man absolut skulle ta en fika med eller som man skulle hålla kontakten med. Och detta tror jag tyvärr är vanligt. Ända gången jag kan springa på folk utanför min kompisbubbla är om man går ut och återigen bestämmer man att man ska ses på en fika som man egenligen redan vet inte kommer hända. Men inte äns mina få bästa kompisar som jag har kontakt med hinner jag träffa! Och då bor dom flesta max tio minuter bort från mig och ändå finns det inte tid! Helt enkelt, vuxenliviet suger! Man ska betala räkningar, jobba, städa, tvätta OCH man har inte tid för kompisar, så barn NJUT AV SKOLAN!

BÖRJA MED YOUTUBE?

Jag har det sista blivit BESATT av youtube! Jag kan kolla i timmar och väldigt olika människor och jag bara älskar det! Och funderar på, skulle jag kunna? Skulle jag äns få några visningar eller skulle det bara bli pinsamt? 
Vad tycker ni? Skulle det va kul om jag kastade in några vidos så ni får en bild på vem jag är mer? Kasta gärna in en kommentar om vad ni tycker så jag får ett hum!

Ha en fin kväll!
RSS 2.0