NYÅRSLÖFTEN

Jag har sett att allt fler sluta ge nyårslöften och istället sätter upp mål för kommande år, vilket jag tror är lättare att klara. Oxh jag tror jag kommit på mitt nyårslöfte nu, sådär en vecka in på det nya året och det är att inte gå in på saker hundra procent. Alltså istället för att säga nu ska jag bli nyttig! Och börja äta rätt och träna så börjar jag med att sluta äta godis i veckorna så inte allt kommer på samma gång så man tappar energin. Ta saker i små steg och inte kasta mig in i saker och tröttna efter två veckor. Det tröt jag kan vara ett bra löfte till mig själv, ta ett steg i taget! 
Vad har ni för löften eller mål för tjugohundrafemton? 

JÄVLA FÖRKYLING

Jag började detta året med hosta, värk i HELA kroppen oxh snor, snor i massor! 
Nu har jag även fått nån äcklig tandköttsinfektion längst bak, vilket bara gör ont när man på nått sätt rör vid det men det känns verkligen när jag kommer åt. 
Vet inte hur länge till jag står ut med denna förkylningen, hostar blod och blöder i näsan av all nässpray. Knaprar värktabletter som det vore godis, jag kan inte stå för länge inte ligga för länge för då har jag sån värk. Jag är helt jävla utslagen när jag vart ute och kissat hunden oxh då har vi en halvtrappa och bara över gatan så har han en kisseplätt och ändå är jag helt slut! 
Nej, nu får det fan i mig vända!
Hoppas ni startat ert år mycket bättre!

EFTER STUDENTEN

Nu har ännu ett år gått och jag vill tro att tjugohundrafjorton är det bästa året i mitt liv. Eller tjugohundratretton/fjorton. Jag klarade skolan och tog studenten, Jah flyttade hemifrån och blev "vuxen". Jag fick fast jobb. Jag träffade Oskar som ändrade min syn på kärlek och jag flyttade även ihop med den där Oskar! Jag fick en bebis, min jobbiga älskling Edgar. Jag tog tag i min utbildning och började läsa till undersköterska. Vi flyttade till en större lägenhet.
Jag känner att jag är vuxen! Jag får lösa mina ekonomiska problem själv, måste ringa om vuxengrejer själv, vilket jag alltid fick mamma till att göra. Jag skulle välja elbolag och vilka som ska hand om  mitt internet och tv. 
Och jag vill ha barn, vilket jag verkligen inte vill för bara nått år sen! Jag säger inte att jag vill ha barn NU men jag vill utbilda mig, flytta till hus och sen vill jag ha barn. Det är mitt mål. 
Jag vill även att Oskar ska gå ner på ett knä och berätta att jag är det bästa som hänt honom och jag vill stå i min vita klänning och säga ja framför våra när och kära.
Jag vill att allt så hända en och samma gång men ändå inte, haha så konstigt! 
Jag tror att tjugohundrafemton kommer bjuda på mycket och kan knappt vänta på vad som kommer hända i år!

Nu hoppas vi tjugohundrafemton bjuder på mycket spännande och roligt!
RSS 2.0