EFTER STUDENTEN

Nu har ännu ett år gått och jag vill tro att tjugohundrafjorton är det bästa året i mitt liv. Eller tjugohundratretton/fjorton. Jag klarade skolan och tog studenten, Jah flyttade hemifrån och blev "vuxen". Jag fick fast jobb. Jag träffade Oskar som ändrade min syn på kärlek och jag flyttade även ihop med den där Oskar! Jag fick en bebis, min jobbiga älskling Edgar. Jag tog tag i min utbildning och började läsa till undersköterska. Vi flyttade till en större lägenhet.
Jag känner att jag är vuxen! Jag får lösa mina ekonomiska problem själv, måste ringa om vuxengrejer själv, vilket jag alltid fick mamma till att göra. Jag skulle välja elbolag och vilka som ska hand om  mitt internet och tv. 
Och jag vill ha barn, vilket jag verkligen inte vill för bara nått år sen! Jag säger inte att jag vill ha barn NU men jag vill utbilda mig, flytta till hus och sen vill jag ha barn. Det är mitt mål. 
Jag vill även att Oskar ska gå ner på ett knä och berätta att jag är det bästa som hänt honom och jag vill stå i min vita klänning och säga ja framför våra när och kära.
Jag vill att allt så hända en och samma gång men ändå inte, haha så konstigt! 
Jag tror att tjugohundrafemton kommer bjuda på mycket och kan knappt vänta på vad som kommer hända i år!

Nu hoppas vi tjugohundrafemton bjuder på mycket spännande och roligt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0