ETT GJORT ETT SKIT

Asså denna dagen, jag har fan inte gjort ett piss! Nästan pinsamt. Igår skulle jag hinna med så himmla mycket, gjorde jag det? NEJ! 
Och inte äns idag har jag tagit tag i den där jäkla disken och imorogn ska jag jobba så då hinner jag inte diska, haha. Men jag och Oskar planerar att åka bort under nästa vecka så på söndag får vi ta en rejäl städdag innan vi åker.
 
Det var bara en liten snabb uppdata, ha det fint och ta hand om varandra!

IDAG BLIR SAKER GJORDA

Idag är en sån dag när jag har massa enegri eller energi är fel ord jag får måste känslor och gör!
Just nu ser vårt hem ut som ett barnrum! Disk överallt, kläder överallt, Edgars leksaker överallt, saker ÖVERALLT! Men jag tog tag och i tvätten och jag känner nog att jagkommer ta mig en den där bergen av disk med. Det är lite så att är jag inne i en svacka då jag inte orkar resa mig ur soffan blir hemmet ett kaos på en dag! Men idag ska vi ändra på det! I alla fall föröska, haha. 
Jag ska också på min första träff på psyk idag, det känns bra, det kommer komma ett inlägg om det senare. 
Jag tänkte också hinna med att åka till en av mina älska vänner som flyttat till ett nytt hus och se hur dom har det OCH hinna med och åka upp till hundklubben och träna lite. Som jag ser det nu är det för mycket för min hjärna egentligen så vi får se vad som hinns med.
 
Ha det fint tills vi hörs nästa gång!
 

UTAN CENSUR

Utan censur, här tänker jag skriva om mitt liv, jag kommer berätta saker som inte äns min mamma vet men som jag behöver få ur mig, kanske kan detta hjälpa mig, kanske inte. Allt kommer jag inte kunna skriva om då det rör andra också och jag vill inte hänga ut någon. Jag kommer också skriva om hur jag mår idag och hur jag känner så räkna med många nedstämda inlägg här! 
Jag vill också ha sagt att jag letar inte efter medlidande eller att få höra att det är synd om mig eller nått, jag vill bara få ur mig all ilska, ångest och ledsamhet som jag samlat på mig under åren. 
 
Håll utkik efter nästa inlägg, jag planerar att rota i min ryggsäck, långtlångt ner.
 
Ta hand om varandra!
RSS 2.0