HEJ

Hej igen, jag har vart borta ett tag igen men det finns en rad olika anledningar. Dels har mitt SD kort valt att lägga av, vilket betyder att min kamera är helt värdelös, haha. Vilket också betyder att jag inte kan göra vidoes vilket jag tycker är kul men då ska det inte funka, ha ha..
Jag har också haft en lite ångesttopp igen som betyder att jag stänger av ett par dagar men nu känns det bättre igen! 
Jag har skrivit en lista på olika förslag på inlägg så jag ska bara komma in i rätt skriv mode så kommer inlägg börja trilla in!

Vad har jag hunnit med under tiden? Jo jag har vart hos min frisör och en av mina bästa vänner Lisa och rakat av mer hår och gjort det låååångt, ÄNTLIGEN! 


Jag passade också på att försöka sluta röka så nu har det gått sju dagar! Nja, jag har fuskat en cigarett men det var inte för jag var sugen utan för att hålla en sällskap så det räknas knappt, haha. Och mitt hår luktar fortfarande nytt och inte äcklig rök! 

Jag har också vart hos min bror och träffat mina underbara tjejer och bästa Lindah och tada en lite samling nya tatueringar!Vad mer? Jo! Precis som (typ) alla andra mår jag UNDERBART bra när jag köper nya grejer, jag får sådant lyckorus genom kroppen så vad har jag gjort? Jo köpt en padda och då också utökat min lite Applefamilj!


Det är väl det jag gjort nu ska jag ta och klappa lite på min varg och äta frulle, ha det fint och kom ihåg, ta hand om varandra! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0